Soctantschat och säkerhet

M mailar och undrar om det finns möjlighet till att chatta med mig eftersom det ibland inte räcker med att ge en fråga som får ett svar. Jag har en yahooadress knuten till denna bloggen och ska i veckan sätta mig in i hur yahoo messenger fungerar och återkommer när jag fått ordning på det. Finns det intresse för chat är det bara roligt!

Stadigt antal besökare på bloggen för övrigt, roligt, fortsätt titta in!

Jag har fått flera mail som jag jobbar på svar till, jag hoppas hinna lägga upp något imorgon igen.

Ni som mailat och frågat om detta är en säker kommunikationsform - det är en svår fråga. Jag tycker era synpunkter är viktiga och detta med säkerheten undersöks på flera håll. Det vi gör och skriver på nätet kan ibland spåras men om du skriver en fråga till mig som en kommentar och inte vill ha frågan publicerad - skriv det - så godkänner jag ej kommentaren men skriver ett allmänt svar på din fråga här på bloggen. Hoppas detta får er att känna att ni vågar fråga!

Många kramar, Soctantsemma

Om soctanten!

Miira och J mailade och ville veta lite mer om mig och här kommer lite info! Jag heter Emma och är sedan 2005 utbildad socionom. Samma år, 2005, tog jag en magisterexamen i socialt arbete. Jag har även läst universitetskurser om barn och ungdomar, internationell migration & etniska relationer samt ledarskap.

Jag bor nu i Skottland där jag jobbar med familjer med antisocialt beteende. Mitt arbete kan handla om att samordna olika former av stöd till mina klienter, att leda föräldrautbildningar, bedriva kurativa samtal samt motivera klienter till att leva på ett sätt som gör att de fungerar bättre i sociala sammanhang. Ett viktigt och roligt jobb!

Under min studietid och också en tid efter min examen, då jag ännu bodde i Sverige, jobbade jag med vuxna med psykiska och fysiska utvecklingsstörningar / handikapp. Liknande arbete gör jag även här i Skottland som ett extraknäck, men då med målgruppen unga vuxna.

Jag hoppas med denna bakgrunden kunna hjälpa till med att ge råd till er som önskar det! Tipsa gärna vänner om min sida, jag tror och hoppas att detta kan bli en viktig mötesplats!

Välkomna med era frågor!

Soctantsemma

Nu kör vi igen!

Hej alla nya och gamla läsare, nu är Soctantsemma-bloggen igång igen! Jag fick ett enormt gensvar vid starten och är glad att nu kunna fortsatta svara på de frågor ni mailar till mig eller skriver som kommentar här i bloggen!

Hoppas höra av er! Mailadressen är soctantsemma@yahoo.com

KRAM, Soctantsemma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0